Roomhoorn |
|||||||
|
|||||||
|
Benodigdheden
|
||||||
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor. Haal de bladerdeeglapjes met een mes van elkaar en laat ze ca. 10 minuten ontdooien. Verwijder de folie.
2. Gebruik de roomhoornvormen. Snij de deeglapjes in stroken en rol ze om de roomhoornpen.
3. Klop het ei los en bestrijk het deeg ermee. Plak de naden goed vast.
4. Bestrooi de hoorntjes met suiker. Druk ze wat aan op het deeg.
5. Bak de hoorntjes in het midden van de oven.
6. Maak de vruchten schoon of laat vruchten uit blik uitlekken.
7. Week de gelatine in koud water. Klop de yoghurt glad met de suiker en het citroensap.
8. Los de geweekte en uitgeknepen gelatine op in warm water. Roer dit mengsel door de yoghurt. Zet de yoghurt terzijde om op te stijven.
9. Klop de slagroom stijf met de slagroomversteviger. Schep de slagroom door de yoghurt.
10. Vul de hoorntjes met yoghurtcrème en vruchten.